Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Kolmanneksi viimeinen kuva

Sijainti&ympäristö

Joo, eli tuossa on huono töherrykseni. Luulen, että joudatte käyttämään paljon  aikaa tämän selvittämiseen, mutta auttaa jonkun verran, jos avataatte samalla tuon kuvan nimeltä "sijainti." niin hoksaatte ehkä paremmin tilanteen ;) Tuo musta oikeassa reunassa on iso tie. Tuo keskellä oleva on Lumiliekin pihapiiri. Lumiliekin ympäristöön kuuluu sitten nuo metsä polut jotka ovat harmaalla. Nuo punaiset metsäpolut kuuluvat taas kilpialija Talli Tervajoelle, minne ei ole muuten asiaa kuin eksyä. Sama koskee Tervajokelaisia, heillä ei ole asiaa meidän alueelle, mutta ne usein tulevat sinne muka "vahingossa." Te Lumiliekkiläiset puolustatte omaa paikkaanne, niinhän? Kolmonen on niin Lumiliekin kuin Tervajoen yhteinen ravirata/laukkarata. Alla on kuvat numeroitu noiden numeroiden mukaan ;)

<--Edellinen 12 / 12
[tervajoki.jpg]
tervajoki.jpg

Tässä on siis "vihollistalli" Tervajoki. Enemmän tästä aihetta kohdassa Tervajoki.

Ja sitten itse Tervajokeen. Tämän otin sen takia tähän Lumiliekin ympäristöön, että saadaan sellainen yhteinen asia mukaan. Tervajoki on vanhempi talli mitä Lumiliekki ja siitä hyvin ylpeä. Tervajoki on maailmanluokan kilpatalli, niin kuin Lumiliekkikin nyt mm. Logen ja Fiinan ansiosta. Tervajoki on tehnytkin osto pyynnöt näiden kahden hevosen lisäksi myös Tikrusta, minkä ne uskovat paremmin kouluttavan kuin me Lumiliekkiläiset. Tervajoki on pienempi talli mitä Lumiliekki, hevosia tallissa 8 kappaletta ja niiden hoitajia 6. 100% dog fani ja Tervajoen omistaja Anna-Maria ovat hyvin huonoissa, suorastaan sähköisissä väleissä. Tervajoen hoitajat ovat suurinpiirtein hyvin ylpeitä hevosistaan ja omasta Tervajoen mittavasta maineestaan, joka saa heidät usein hyvin nokkaviksi ja mustasukkaisiksi ihmisiksi. Tämä vain on hevosten läsnä, sillä kaiken sen lisäksi että ne omaavat oman hoitohevosen, niiden pitää vielä asia ilmoittaa kaikille ympärille oleville. Tehkää jokaisesta oma persoona:

Minerva, 170 cm pitkä hoikka tyttö, jolla on vaaleat, todella lyhyet hiekset takaa ja edessä otsatukka kammattu sivulle. Hevosensa on ainut Tervajoen andalusialinen, valkoinen tamma nimeltä Minka.

Melissa, Minervan iso sisko, 175 cm pitkä hoikka tyttö, jolla pitkät vaaleat hieman kihartuvat hiukset. Hevosena Amerikan ravuri ori väritykseltään ruskea ja nimeltään Caramelo

Vera, noin 150 cm tyttö, mustat lyhyet hiuksen, oikein sähäkkä sanoissaan. Omistaa hyvin tumman Amerikanravuri tamman nimeltä Tinka ja suomenhevos tamma nimeltä Amina.

Kiia, 160 cm tyttö, kultaiset hyvin luonnollisen kiharat hiukset olkapäille. Kirkkaan siniset silmät! Hevosena on korkeasti koulutettu musta englannintäysi veri tamma nimeltä Liila. Sekoitetaan useasti nimi hoitajansa kanssa.

Jutta, 155 cm pitkä tyttö jolla on lyhyet mustat hiukset. Hevosena on Liilan sisko, eli englannintäysiverinen tamma, melkein yhtä korkeine tuloksineen, jonka takia Jutta on hyvin epäsopuinen Kiian kanssa. Hevonen on nimeltään Miisa ja väritykseltään musta, jonka erottaa Liilasta valkoisista sukistaan.

Nella, 170 cm pitkä tyttö jolla on punaiset pitkät hiukset jossa mustia raitoja. Hevosena on kaksi, englannintäysiveri ori nimeltä Åke väritykseltään oranssi mustine harjaksineen ja hyvin vaalea suomenhevostamma Tuulia.1. 2. 3. 4. 5.

Yksityinen viesti
Roskapostisuojaus: Paljonko on viisi miinus kolme?
(Pakollinen, Vastaa numeroin)
©2019 Kennel/Talli Lumiliekin - suntuubi.com