Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tässä on uudet hevosten kuvat. Suurin osa onuusittu Bob Langrish:n kuvilla, mutta osalle ei löytynyt sopivaa kuvaa että vielä hetken aikaa jotkut kulkevat vanhoilla kuvillansa. Lisäksi teksti puoli joidenkin tiedoissa vetää koko ajan överiksi, vaikka koitan sen aina pistää kohilleen. Sitten ihan tiedotusluontoinen asia: Kun tiedoissa lukee Koulutustasot, ja siellä on + - merkki niin se tarkoittaa, että hevonen pääsee vielä korkeammalle kyseisessä asiassa. Jos siellä on pelkkä viiva (-) niin se tarkoittaa ettei hevosta ole kokeiltu jotain lajia. Jos hevosella esim. lukee 130 cm esteissä, se tarkoittaa että se on sen kyseinen taso, mutta hyvällä koulutuksella ja perimällä hevonen voi päästä vielä korkeammallekin. 

Tallin valopäät
(35 kuvaa)
<--Edellinen 7 / 35 Seuraava-->
[Classy.jpg]
Classy.jpg
[Täysikokoinen kuva]
Kuvakoko Tiedostopäiväys Tiedostokoko Aukko Valmistaja
600 x 400 2011:07:01 12:22:09 85996 tavua f/8.0 Canon
Malli Valotusaika ISO vastine Päiväys Salamavalo
Canon EOS 20D 0.004 s 800 2007:09:14 04:57:00 No
Polttoväli Valkotasapaino
80 mm Auto

Classy

Kutsumanimi: Classy

Rotu: Budjonnyn hevonen

Sukupuoli: Ori

Ikä: 5,6 vuotias

Säkäkorkeus: 158 cm 

Lahjakkuus: Esteet 

Koulutus tasot: Esteet: 60 cm + , Ko: HeC , Re: 60 cm

Käyttäytyminen: 6+

Luonne:  Classy on kiivas ori hevonen, joka ei oikeastaan pelkää mitään. Se uhmaa monia luonnon lakeja ja on uhkarohkea. Monet päähänpistot toteutuvat ja sanotaan vaikka näin että vasta kantapään kautta oppii. Puhuminen ym. toruminen ei mene kuuleviin korviinkaan, joten jotain pientä merkkiä saa kyllä antaa. Oma nimi "Classy" on kuin taikasana jonka kuultuaan ori kiinnostuu enemmän ja sen avulla se saadaan luokse tai kuuntelemaan. Ori vain liikuttelee korviaan ja katsoo vilkkaana ympärilleen. Muuten Classy ei ole niin energinen eikä kykene juoksemaan ravia tai laukkaa, sillä se painaa aina täysiä jonkun matkaa ja sitten väsähtää. Esteille Classyllä on jo äidistään taipumusta tullut, vahvat jalat ja hyvä kordinaatisto. Harjoittelun kautta pääsee korkeisiinkin suorituksiin. Harjatessaan tai muuten käsiteltäessä Classy kullä osaa olla, mutta yllättäviä liikkeitä on hankala ennalta tajuta. Kiltiltä näyttävä ori karsinassa saattaa vain yllättäen puskea juuri kun on avaamassa ovea, niin kuin taluttaessa yllättäen vetäisee riimunarun käsistä tai ratsastaessa pysähtyy kuin seinään. Kyllä se muuten upea hevonen on! 

Hoitaja: ?

Hoitaja, joka saa Classyn elämään: ... pitkä aikainen hoitaja

Vanhemmat:

Isä: Shagy of macabre (Lumiliekissä)
Emä: Lilla Myysholl (Lumiliekissä)1. 2. 3. 4. 5.
19.08.2011 21:27 (Sartza) Anteeksi, painoin vahingossa enteriä. Siis, olin sanomassa, että Classy on tosi ihana, vaikkakin arvaamaton hoitaa.

Yksityinen viesti
Roskapostisuojaus: Paljonko on yhdeksän miinus yksi?
(Pakollinen, Vastaa numeroin)
©2018 Kennel/Talli Lumiliekin - suntuubi.com