Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tässä on uudet hevosten kuvat. Suurin osa onuusittu Bob Langrish:n kuvilla, mutta osalle ei löytynyt sopivaa kuvaa että vielä hetken aikaa jotkut kulkevat vanhoilla kuvillansa. Lisäksi teksti puoli joidenkin tiedoissa vetää koko ajan överiksi, vaikka koitan sen aina pistää kohilleen. Sitten ihan tiedotusluontoinen asia: Kun tiedoissa lukee Koulutustasot, ja siellä on + - merkki niin se tarkoittaa, että hevonen pääsee vielä korkeammalle kyseisessä asiassa. Jos siellä on pelkkä viiva (-) niin se tarkoittaa ettei hevosta ole kokeiltu jotain lajia. Jos hevosella esim. lukee 130 cm esteissä, se tarkoittaa että se on sen kyseinen taso, mutta hyvällä koulutuksella ja perimällä hevonen voi päästä vielä korkeammallekin. 

Tallin valopäät
(35 kuvaa)
<--Edellinen 12 / 35 Seuraava-->
[Ewe.jpg]
Ewe.jpg
[Täysikokoinen kuva]
Kuvakoko Tiedostopäiväys Tiedostokoko
676 x 450 2011:07:01 12:22:09 190591 tavua

Gelwira sequirite at mix

Kutsumanimi: Ewe

Rotu: Shire

Sukupuoli: Tamma

Ikä: 9,2 vuotias

Säkäkorkeus: 169 cm

Lahjakkuus: Näyttely ja koulu

Koulutus tasot: Esteet: 50 cm + , Ko: VaA , Re: 50 cm +

Käyttäytyminen:

Luonne:  Ewe on hyvin persoonallinen ja pirteä tamma, joka on kaikissa tilanteissa hyvin aktiivinen ja hauska kaveri. Ewellä on korkealla kaikenlainen yrittäminen ja se saattaa olla joskus liiankin innokas. Ratsastus tammalla on helppoa, tasaista ja mukavaa. Tamman on helppo keskittyä tehtäväänsä ja toteuttaa ratsastaa kuuliaisuudellaan. Taluttaessa kuitenkin Ewellä on ihmeellinen tapa astua aina välistä taluttajansa varpaille, mutta ei sen pahemmin käyttäydy. Maasto on Ewelle kaikkein mieluisin paikka. Tallissa tamma on rauhallinen ja hiljainen. Laitumella taas melko varovainen ja saattaa tulla pientä epäsopua muiden tammojen kanssa. Vieraille Ewe on hyvin varovainen ja lähelle änkeytyiä näykkii. Tutuille taas Ewe on hyvin kiltti ja tervehtii aina lämpimästi hörähdellen.

Hoitaja: ?

Hoitaja, joka saa Ewen elämään: Menetin oman kultani :'( ja sen jälkeen ei oo tullut minulle huolehtivaisia hoitajia, aina vaan joku varaa minut mutta ei hoida... 

Kisatulokset: EM Koulun HeB 2/67 !!! EM näyttely Shirejen luokka 2/5,

Sininen ruusuke este.bmp.jpg Sininen ruusuke este.bmp.jpg 1. 2. 3. 4. 5.
Pisteet: 4.000 (1)
12.08.2011 18:10 (Rex) Ewehän siinä tallustelee kauniina tammana :D
13.08.2011 10:39 (Emma) Niinpä, kaunis valkoinen tämäkin. :D
13.08.2011 11:56 (Lola) Erittäin kaunis. ;')

Yksityinen viesti
Roskapostisuojaus: Paljonko on kuusi plus seitsemän?
(Pakollinen, Vastaa numeroin)
©2018 Kennel/Talli Lumiliekin - suntuubi.com