Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tässä on uudet hevosten kuvat. Suurin osa onuusittu Bob Langrish:n kuvilla, mutta osalle ei löytynyt sopivaa kuvaa että vielä hetken aikaa jotkut kulkevat vanhoilla kuvillansa. Lisäksi teksti puoli joidenkin tiedoissa vetää koko ajan överiksi, vaikka koitan sen aina pistää kohilleen. Sitten ihan tiedotusluontoinen asia: Kun tiedoissa lukee Koulutustasot, ja siellä on + - merkki niin se tarkoittaa, että hevonen pääsee vielä korkeammalle kyseisessä asiassa. Jos siellä on pelkkä viiva (-) niin se tarkoittaa ettei hevosta ole kokeiltu jotain lajia. Jos hevosella esim. lukee 130 cm esteissä, se tarkoittaa että se on sen kyseinen taso, mutta hyvällä koulutuksella ja perimällä hevonen voi päästä vielä korkeammallekin. 

Tallin valopäät
(35 kuvaa)
<--Edellinen 13 / 35 Seuraava-->
[Gold.jpg]
Gold.jpg
Kuvakoko Tiedostopäiväys Tiedostokoko
350 x 257 2011:07:01 12:29:17 45461 tavua

 Hansome Gold

Kutsumanimi: Gold

Rotu: Vladimirin raska työhevonen

Sukupuoli: ori

Ikä: 13,1 vuotias

Säkäkorkeus: 160 cm

Lahjakkuus: Näyttely, maasto, vaunut

Koulutus tasot: Esteet: 50 cm + , Ko: VaC , Re: 50 cm +

Käyttäytyminen: 9

Luonne: Gold on hyvin persoonallinen hevonen. Se on innokas, positiivinen ja välistä hyvinkin toiveikas. Goldin vahvoihin puoliin kuuluukin pohjaton päättäväisyys, joka joskus tuottaa ylläyksiä hevosen kanssa, mutta ne ovat tyypillisesti positiivia. Goldin käsittelyssä tulee huomata muutamia seikkoja, kuten hevosen massa jota Gold ei aina innostuessaan osaa ottaa huomioon. Esimerkiksi karsinassa harjaileminen ym. hääräileminen voi vaarantaa litistymiselle. Taluttaessa otettava huomioon että hevonen kävelee vieressäsi, sillä joskus talloo varpaille huomaamatta. Gold ei pidä siitä, että rynnitään tai yritetään saada aikaan jotain sellaista mikä ei vaan tahdo luonnistua, toisin sanoen turhautuu. Joskus esteillä orilla on paha tapa lähtee kiertämään tai joitain koulu liikkeitä oikaista, mutta suurin piirtein ori on taitava ratsu niin koulussa kuin esteillä (40-60cm). Maastossa Gold puhkii iloa ja on oikein miellytävä ratsu tasaisuudella sekä varmoilla liikkeillään. Uusien ihmisten kanssa Gold on sosiaalinen ja päästää lähellä käymään vieraitakin. Kuitenkin ratsaille nousu on luottamuksesta kiinni ja äkkinäisen henkilön kanssa Gold on hyvin hankala ellei jopa arvaamaton hallita selästä. Hoitaja on kuitenkin Goldille se lähin ja niin lauhkea ori kuin olla ja voi, on Gold hoitajalleen. Osaa muutamia temppuja, kuten kun sanoo "Heippa" hevonen nostaa toista etukaviotaan jäykkänä ylös, "Hyvä poika" taas laittaa Goldin kumartamaan ja pelkkä sana "Mennäänkö?" saa Goldin nyökkäämään päätään voimakkaasti. Näitä sanoja on varottava käyttää esim. ratsailla, sillä kehu "Hyvä poika" saa nopeasti hoitajan tipahtamaan niskan yli, kun taas "Mennäänkö pesulle?" saa Goldin nyökkäämään päätään vimmatusti vaikkei hevonen tarkoita myöntämistä. Ori pärjää loistavasti muiden tammojen kanssa ja aina välistä saattaa kiusoitella näitä näykkäisemällä. Vaikka Gold onkin hieman pieni, ainakin verrattuna Lumiliekin shireihin, ei se niitä kuitenkaan pelkää ja jos on vain tarve niin astuu kyllä vasta rintamaan. 

Hoitaja: Alexa

Hoitaja, joka saa Goldin elämään: Hoitajani lähti juuri!!! :(( Ei voi enää pahemmin mennä asiat...

Kisatulokset: Gold voitti ristikko luokan EM , EM matkaratsastuksessa 5 km:n taipaleella neljäs, EM sija 2 näyttely , MM näyttely sija 6 , EM koulukoe 1/11, EM tarkkuuskoe 2/14, EM joulunäyttely luokassa hevos orit & ruunat sijoituksella 25/49, EM esteet 50 cm 8/10, EM esteet 40-55 4/16, EM näyttely 5/23, 

Sinivalkoinen ruusuke este.bmp.jpg Punainen ruusuke koulu.bmp.jpg   sinivalkoinen ruusuke.bmp.jpg  Punainen ruusuke koulu.bmp.jpg 

 

 1. 2. 3. 4. 5.
Pisteet: 5.000 (2)
19.08.2011 18:29 (Cira) Ihana toi "sillä kehu "Hyvä poika" saa nopeasti hoitajan tipahtamaan niskan yli"
06.11.2011 18:18 (Cira) Goldhan on jo 12.
28.01.2012 17:37 (Cira) Sinua tulee ikävä!
30.01.2012 17:18 (Lola) Mahtavaa, uskon, että Alexa pitää Goldista hyvän huolen sen loppuelämän ajan. ♥ :-)
30.01.2012 21:55 (Alexa) Kiitos Lola sinun uskostasi siihen, että voin pitää Goldista huolta, mutta en tiedä voinko koskaan mitenkään korvata Ciraa.. Gold, en minä sinua jätä, lupaan rakastaa sinua kaikissa tilanteissa, Kulta.
22.05.2012 17:15 (Nuura) Onnea 13 vuotias Gold:)

Yksityinen viesti
Roskapostisuojaus: Paljonko on kaksi plus kaksi?
(Pakollinen, Vastaa numeroin)
©2018 Kennel/Talli Lumiliekin - suntuubi.com