Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tässä on uudet hevosten kuvat. Suurin osa onuusittu Bob Langrish:n kuvilla, mutta osalle ei löytynyt sopivaa kuvaa että vielä hetken aikaa jotkut kulkevat vanhoilla kuvillansa. Lisäksi teksti puoli joidenkin tiedoissa vetää koko ajan överiksi, vaikka koitan sen aina pistää kohilleen. Sitten ihan tiedotusluontoinen asia: Kun tiedoissa lukee Koulutustasot, ja siellä on + - merkki niin se tarkoittaa, että hevonen pääsee vielä korkeammalle kyseisessä asiassa. Jos siellä on pelkkä viiva (-) niin se tarkoittaa ettei hevosta ole kokeiltu jotain lajia. Jos hevosella esim. lukee 130 cm esteissä, se tarkoittaa että se on sen kyseinen taso, mutta hyvällä koulutuksella ja perimällä hevonen voi päästä vielä korkeammallekin. 

Tallin valopäät
(35 kuvaa)
<--Edellinen 26 / 35 Seuraava-->
[Quu.jpg]
Quu.jpg
Kuvakoko Tiedostopäiväys Tiedostokoko
450 x 657 2011:07:01 12:36:22 146242 tavua

Quarter

Kutsumanimi: Quu

Rotu: Orlovinravuri 

Sukupuoli: Tamma

Ikä: 8,10 vuotias

Säkäkorkeus: 160 cm

Lahjakkuus: Esteet ja Laukka

Koulutus tasot: Esteet: 110 cm + , Ko HeC + , Re: 100 cm + 

Käyttäytyminen: 8

Luonne:  Quu on yksi tallimme näyttävimmistä ja sävyisimmistä tammoista. Se on hyvin pirteä, valpas ja kokeilun intoinen ratsu, joka elää aina hetken kerrallaan. Rynivä ominaisuus ja hevosen hillitsemättömyys, pieni omapäisyys ja vieraiden pidättäväinen asenne ovat Quun ainoat varjo puolet, ja sitten tammasta löytyykin kaikki muut mahtavat piirteet - se on tarkka omissa puhtaan kauniissa liikeissään, se kuuntelee tarkasti kaikki ohjeet ja noudattaa niitä varmasti. Kaiken tämän päälle Quu on varma vahvasti etenevä hevonen. harjauksessa Quu on oppinut hyväksymään sen yleisen rutiinin ja taluttaessa se on kiltisti. Laitumelta hakiessa tammalla saattaa kestää joku ylimääräinen minuutti, sillä tamma on hyvin vapautta rakastava olento joka ei aina malttaisi tulla vapaudestaan pois. rauhallinen odottelu ja huokailu saavat yleensä tamman nautinnon hiipumaan ja tulee sitten luokse anteeksi anovana. 

Hoitaja: ?

Hoitaja, joka saa Quun elämään: :'( ei oo hoitajaa....

Varsat: Biaca ( edes mennyt) , Rosa (Lumiliekissä) , Reetta (lumiliekissä)

Kisatulokset: Em matkaratsastus 15 km  2/18 

Sininen ruusuke.bmp.jpg1. 2. 3. 4. 5.
13.08.2011 10:56 (Rex) Quu on muuten kaunis hevonen...
20.08.2011 17:50 (Sartza) Onko Doggis kilpaillut tämän kanssa vai onko tällä tammalla ollut joskus hoitaja, joka on sijoittunut kilpailussa??
20.08.2011 22:53 (100% dog fani) Hoitaja on kisannut, en itse kisaa Lumiliekin millään hevosella ;)
27.09.2011 20:27 (Peppi) Mun kaveri hoiti tätä hevosta sillon ku mäkin olin täällä vielä nimellä Nalle Puh :D

Yksityinen viesti
Roskapostisuojaus: Paljonko on seitsemän miinus viisi?
(Pakollinen, Vastaa numeroin)
©2018 Kennel/Talli Lumiliekin - suntuubi.com