Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tässä on uudet hevosten kuvat. Suurin osa onuusittu Bob Langrish:n kuvilla, mutta osalle ei löytynyt sopivaa kuvaa että vielä hetken aikaa jotkut kulkevat vanhoilla kuvillansa. Lisäksi teksti puoli joidenkin tiedoissa vetää koko ajan överiksi, vaikka koitan sen aina pistää kohilleen. Sitten ihan tiedotusluontoinen asia: Kun tiedoissa lukee Koulutustasot, ja siellä on + - merkki niin se tarkoittaa, että hevonen pääsee vielä korkeammalle kyseisessä asiassa. Jos siellä on pelkkä viiva (-) niin se tarkoittaa ettei hevosta ole kokeiltu jotain lajia. Jos hevosella esim. lukee 130 cm esteissä, se tarkoittaa että se on sen kyseinen taso, mutta hyvällä koulutuksella ja perimällä hevonen voi päästä vielä korkeammallekin. 

Tallin valopäät
(35 kuvaa)
<--Edellinen 27 / 35 Seuraava-->
[Reetta.JPG]
Reetta.JPG
[Täysikokoinen kuva]
Kuvakoko Tiedostopäiväys Tiedostokoko
665 x 450 2011:07:01 12:36:22 173605 tavua

Margaret

Kutsumanimi: Reetta

Rotu: Orlovinravuri

SukupuoliTamma

Ikä: 3,1 vuotias

Säkäkorkeus:  167 cm

Lahjakkuus: Koulu

Koulutus tasot: Esteet: 70 cm + , Ko HeC , Re: 70 cm +

Käyttäytyminen: 

Luonne:  Reetta on vielä nuori ja innokas tamma. Se on kaikinpuolin utelias ja energinen persoona, joka ei oikein malta olla paikoillaan. Reetta ei kuitenkaan mene sen suurempiin asioihin, kuten harvoin pillastuu tai tosissaan ala vaikeaksi käymään. Reettaa on kuitenkin pidettävä aloillaan ja siksi olisi hyvä jos hoitajalta löytyisi päättäväisyyttä ja taitoa käsitellä tämän kaltaista hevosta. Reetta on kuitenkin hyvin helposti opetettavissa, sillä tamma on aina mieliksi ja toteuttaa ihmeellisen hyvin ratsatajan pyynnöt. Tammalta löytyy keskittymistä ja yrittämistä, se osaa kyllä itsensä rauhoittaa kun muut vaativat sitä ja tekeekin aivan loistavan tarkasti liikkeet - jotka ovat hyvin kauniita ja näyttäviä. Reettasta heijastuu kova yrittäminen ja se on vakuuttava tamma - eikä vain väristyksensä takia. ;)

Hoitaja: Bambi

Hoitaja, joka saa Reettan elämään: Yhden yhtä hoitotarinaa minusta ei ole kirjoitettu....:((( yhyyy!

Vanhemmat: 

Isä: Half Dollar (Lumileikissä)
Emä: Quarter (Lumiliekissä)1. 2. 3. 4. 5.
11.08.2011 19:53 (Alexa) Reetta kauniina <3
20.08.2011 13:09 (Rex) Kaunis todella, koulu sopiikin Reeten lajiksi <3
20.08.2011 15:20 (Sartza) Aww, söpö tamma! <3
08.12.2011 16:59 (Lola) Reetta on todella kaunis heponen, ihme, että kukaan ei ole halunnut sen pitkäaikaiseksi hoitajaksi.. :o ):

Yksityinen viesti
Roskapostisuojaus: Paljonko on kolme plus seitsemän?
(Pakollinen, Vastaa numeroin)
©2018 Kennel/Talli Lumiliekin - suntuubi.com