Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tässä on uudet hevosten kuvat. Suurin osa onuusittu Bob Langrish:n kuvilla, mutta osalle ei löytynyt sopivaa kuvaa että vielä hetken aikaa jotkut kulkevat vanhoilla kuvillansa. Lisäksi teksti puoli joidenkin tiedoissa vetää koko ajan överiksi, vaikka koitan sen aina pistää kohilleen. Sitten ihan tiedotusluontoinen asia: Kun tiedoissa lukee Koulutustasot, ja siellä on + - merkki niin se tarkoittaa, että hevonen pääsee vielä korkeammalle kyseisessä asiassa. Jos siellä on pelkkä viiva (-) niin se tarkoittaa ettei hevosta ole kokeiltu jotain lajia. Jos hevosella esim. lukee 130 cm esteissä, se tarkoittaa että se on sen kyseinen taso, mutta hyvällä koulutuksella ja perimällä hevonen voi päästä vielä korkeammallekin. 

Tallin valopäät
(35 kuvaa)
<--Edellinen 33 / 35 Seuraava-->
[Tender sharzhopper.jpg]
Tender sharzhopper.jpg
Kuvakoko Tiedostopäiväys Tiedostokoko
501 x 340 2011:07:01 12:42:06 48155 tavua

Tender sharzhopper

Kutsumanimi: Shary

Rotu: Shire

Sukupuoli: Ori

Ikä: 4,8 vuotias

Säkäkorkeus: 173 cm

Lahjakkuus: näyttely

Koulutus tasot:  ristikko  + , Ko HeC , Re: 40 cm +

Käyttäytyminen: 8

Luonne:  Shary on persoonallinen, ylväs ja itsevarma poika, ja pitääkin itseään Lumiliekin parhaimpana hevosena... Shary on muutenkin hyvin huomion hakuinen ja onkin omassa lajissaan kun yleisöä on katomassa - silloin Sharyä ei voi olla vain huomaamatta. Kaikesta tästä huolimatta Shary on epävarma yksittäisiä, lähelle pyrkiviä ihmisiä kohtaan. Sen katse on vaikeasti tulkitava ja liikkeen arvaamattomia. Sharyllä on konsteja jotka vain tulevat tarvittavalla hetkellä tuosta vain mieleen, vaikka päämäärä onkin tiedossa. Käsittelyssä Shary on yhtä vaikea kuin persoonassaan, ratsastaessa kuitenkin varmempi ja innokkaampi. Shary on yllättävän kiltti siihen nähen mitä se antaa ensivaikutelmana, hoitajaansa luottavana Shary on lauhkea, pirteä ja hyvällä yhteistyö kokemuksella korvaamaton ystävä. 

Hoitaja: ?

Hoitaja, joka saa Sharyn elämään: Kiltti, liikoja odottamaton ja idea rikas :)))1. 2. 3. 4. 5.
Pisteet: 1.000 (1)
18.01.2012 19:22 (Lola) Ainoa hevonen, jota ei olla kommentoitu. Mutta toden totta, Shary on upea ori, ja tarvitsee hyvän hoitajan. ♥

Yksityinen viesti
Roskapostisuojaus: Paljonko on kaksi plus yksi?
(Pakollinen, Vastaa numeroin)
©2018 Kennel/Talli Lumiliekin - suntuubi.com