Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tässä on uudet hevosten kuvat. Suurin osa onuusittu Bob Langrish:n kuvilla, mutta osalle ei löytynyt sopivaa kuvaa että vielä hetken aikaa jotkut kulkevat vanhoilla kuvillansa. Lisäksi teksti puoli joidenkin tiedoissa vetää koko ajan överiksi, vaikka koitan sen aina pistää kohilleen. Sitten ihan tiedotusluontoinen asia: Kun tiedoissa lukee Koulutustasot, ja siellä on + - merkki niin se tarkoittaa, että hevonen pääsee vielä korkeammalle kyseisessä asiassa. Jos siellä on pelkkä viiva (-) niin se tarkoittaa ettei hevosta ole kokeiltu jotain lajia. Jos hevosella esim. lukee 130 cm esteissä, se tarkoittaa että se on sen kyseinen taso, mutta hyvällä koulutuksella ja perimällä hevonen voi päästä vielä korkeammallekin. 

Tallin valopäät
(35 kuvaa)
<--Edellinen 9 / 35 Seuraava-->
[Darianne.jpg]
Darianne.jpg
[Täysikokoinen kuva]
Kuvakoko Tiedostopäiväys Tiedostokoko
670 x 450 2011:09:11 14:53:35 137840 tavua

Darianne

Kutsumanimi: Dara

Rotu: Orlovinravuri

Sukupuoli: Tamma

Ikä: 3,3 vuotias

Säkäkorkeus: 164 cm

Lahjakkuus:  Esteissä puomit tulee nousemaan korkealle jos trenataan! Ja maastoesteet. 

Koulutus tasot: Esteet: 40 cm + , Ko: -  , Re: -

Käyttäytyminen: 5

Luonne:  Dara on nuori, kovin ylivirkeä tamma joka ei meinaa pysyä aloillaan. Sillä riittää kiinnostuksen aiheita - varsinkin näin nuorena ja on kovin usein uhkarohkea hevonen. Ei tunne pelkoa koirien seassa, tulee tutustumaan ensimmäisenä miltei koko laumasta ihmisiin. Tamma on myös hyvin itsenäinen ja saattaa hyvinkin olla kuuntelematta muiden hevosien varoituksia, varsana useasti sivutti emonsa kutsunnat. Tämä seikka heijastuu suoraan ratsastaessa tammalla, sillä tamma tarvitsee voimakastahtoisen ratsastajan selkään, joka saa tamman kuriin omilta päähänpistoiltaan ja varsinkin myöntymään ohjaukseen, tullut niin isäänsä tässä suhteessa. Pysäyttämisessa tulee ongelmia, sillä Dara haluaa jatkaa menoa ja on innokkaana aina laukkaamasa - niin äitinsä omaista. Jokatapauksessa ratsastaessa Daralla vaatii varmemmat kuolaimet ja pienenkin rasituksen jälkeen on Daralle puettava viltti, sillä kovin helposti Daran keho jäähtyy. Hoitaessa Darianne on eloisa, mutta toteuttaa kavion nostot sekä pahoja tapoja luimistelun, näykkimisen tai potkimisen kanssa ei löydy missään tilanteessa. Dara lisäksi "kärsii" helposta säpsähtelystä, sillä jättää ympäristön huomoimisen vähälle jolloin yllättävät liikkeet tai äänet saavat tamman käyttäytymään epämäärisesti. Myöhemmin tilanteen päälle kovin utelias.  

Hoitaja: Koralli

Hoitaja, joka saa Carmen elämään: kokeile, en minä tiedä ku koskaan ollu hoitajaa, mutta ainakin vauhtia pitää löytyä!! :DDD

Vanhemmat:

Isä: Dollar (Edesmennyt) (ruusuke-ratsu)
Emä: Angelika (Lumiliekissä) (ruusuke-ratsu)1. 2. 3. 4. 5.
Pisteet: 4.667 (6)
11.09.2011 15:25 (Titta) Niin kaunis tamma, ihana!
11.09.2011 15:26 (Rex) ♥ Daraa ♥ Doggis on löytänyt mahtavan kuvan Daralle :))
11.09.2011 18:31 (Lola) Voi kun on hurmaava. Ihastuttava! Annella ja Dollarilla on suloinen "muukalainen". (;
13.01.2012 21:54 (Lola) Onnittelut Korallille, pidäpäs vekarasta hyvää huolta. :) ♥
14.01.2012 13:41 (Rex) Tee Koralli, pikkuisesta kunnon hevonen ja etsi sen kyvyt esiin, koska sillä niitä on ♥
15.01.2012 20:16 (Koralli) Saa nähdä, mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Dara on vielä kovin nuori ja siltä löytyy valtavasti energiaa ja vauhtia. Dara pystyy vielä vaikka mihin ja siitä tulee varmasti vanhempiensa veroinen hevonen.

Yksityinen viesti
Roskapostisuojaus: Paljonko on kolme plus kolme?
(Pakollinen, Vastaa numeroin)
©2018 Kennel/Talli Lumiliekin - suntuubi.com