Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tässä on uudet hevosten kuvat. Suurin osa onuusittu Bob Langrish:n kuvilla, mutta osalle ei löytynyt sopivaa kuvaa että vielä hetken aikaa jotkut kulkevat vanhoilla kuvillansa. Lisäksi teksti puoli joidenkin tiedoissa vetää koko ajan överiksi, vaikka koitan sen aina pistää kohilleen. Sitten ihan tiedotusluontoinen asia: Kun tiedoissa lukee Koulutustasot, ja siellä on + - merkki niin se tarkoittaa, että hevonen pääsee vielä korkeammalle kyseisessä asiassa. Jos siellä on pelkkä viiva (-) niin se tarkoittaa ettei hevosta ole kokeiltu jotain lajia. Jos hevosella esim. lukee 130 cm esteissä, se tarkoittaa että se on sen kyseinen taso, mutta hyvällä koulutuksella ja perimällä hevonen voi päästä vielä korkeammallekin. 

Tallin valopäät
(35 kuvaa)
<--Edellinen 3 / 35 Seuraava-->
[Azucar.jpg]
Azucar.jpg
Kuvakoko Tiedostopäiväys Tiedostokoko
450 x 680 2012:01:29 18:53:31 89969 tavua

 Azucar

Kutsumanimi: Azu

Rotu: Orlovinravuri

Sukupuoli: Ori

Ikä: 4,3 vuotias

Säkäkorkeus: 169 cm

Lahjakkuus: esteet, koulu, maasto… Treenauksen jälkeen tulee taso nousemaan!!

Koulutus tasot: Esteet ristikko+, Ko HeC+, Re 40 cm+

Käyttäytyminen: 6-

Luonne: Azu on todella hyvä sukuinen nuori oripoika vailla vertaansa. Se on uljas, kaunisrakenteinen ja etenkin hyvin varma liikkeissään. Azu on useissa tilanteissa kuitenkin aranpuoleinen, varovainen ja arvioi tilanteen katseellaan. Orin katse on hyvin helposti tulkittava, niin kuin isällään, siitä loistaa pelko, ahdistuneisuus, kaipuu, epävarmuus, iloisuus tai yksinäisyys. Uteliaisuutta hevoselta ei löydy nimeksikään, vaan ottaa ennemmin mallia muista hevosista ja yksin ollessaan tarvitsee kannustusta. Azu ei ole johtajuutta tavoitteleva hevonen, mutta pitää muottinsa kasassa joka rakentuu yksinkertaisiin periaatteisiin. Ratsastettaessa Azulla ori on herkkä pohkeille, mutta isänsä tavoin hyvin sisukas kuolaimille. Siksi suosittelemmekin vahvempia kuolaimia tälle. Kuuliaisuus on käsin kosketeltavissa ja ori opittuaan liikkeet saa niihin niin paljon varmuutta, että pystyy ne tekemään kehuttavasti. Esteille upea koordinaatiokyky. Azulla on kuitenkin pieni varjopuoli, hevonen on kovakalloinen eikä alistu varsinkaan ihmisen sanomisille. Hoidattaessa tuleekin usein ilmi mulkoilu, korvien luimistelu on yleistä ja pelokkeena käyttää kavioiden nostoa – vaikkei ole edes aikomassakaan potkaista. Eniten Azua ottaa päähän voimakas toruminen, käskyjen jankuttaminen esim. ohjissa tai pohkeissa ja Azu menettää silloin kokonaan itsehillintänsä, jolloin se vauhkoontuu riehaantumaan aika voimakkain ottein.

Hoitaja: Lola

Hoitaja, joka saa Azun elämään: Jahas, joku kärpänen pörrää ympärilläni.... >:D

Vanhemmat:

Isä: Dollar (Edesmennyt) (ruusuke-ratsu)
Emä: Angelika (Lumiliekissä) (ruusuke-ratsu)1. 2. 3. 4. 5.
Pisteet: 5.000 (1)
29.01.2012 19:33 (Rex) Pikkunen höpsö :'D ♥
29.01.2012 19:43 (Alexa) Ensimmäisen keran kun kuvan näin, ajattelin että siinä taisi tulla Dollarin kopio... Mutta onneksi ori omistaa yhteistyöhaluisemman luonteen ja hieman varovaisemman asenteen :) Todella komia poika!
30.01.2012 13:34 (Lola) Wou, mikä komistus! Azu on todella komea yksilö, ja itsekin ensin katsoin Dollarin kopioksi, mutta ei se sitten aivan ole. :-) Aivan ihana, kovin valloittava yksilö. ♥
30.01.2012 16:11 (Koralli) on se upea ♥ :')
30.01.2012 18:57 (Titta) Komea poika, toivottavasti saat oman hoitajan pian. <3
02.02.2012 19:26 (Luna) Wau Wau Wau! Voi että on komea <3
08.05.2012 16:28 (Lola) Azu, saa nähdä, miten meidän käy. Toivottavasti sinä tulet edes joskus viihtymään seurassani, tulisit pitämään minusta edes vähän...
18.05.2012 18:36 (Nuura) Hei, onkos tapahtunut jokin kirjoitus virhe? Kun tuossa lukee "Hoitaja, joka saa _Kruunun_ elämään:" Eikö Kruunun kohdalla pitäisi lukea Azu?

Yksityinen viesti
Roskapostisuojaus: Paljonko on viisi plus yksi?
(Pakollinen, Vastaa numeroin)
©2018 Kennel/Talli Lumiliekin - suntuubi.com