Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Lumiliekissä on jatkuvasti vapaana hoidokeita, joskus tosin koirat saattavat loppua. Hoitajia otetaan rajattomasti Lumiliekkin. Jokaiselle hoitajalle annetaan Kaapistosta yksi kaappi, jonka väriin saa itse vaikuttaa. Mitään alku tavaroita ei anneta, vaan pisteiden kertymisen kautta niitä ostetaan. Aloittelijoille hyvä tavaroiden hankinta paikka on useasti Kirpputori, mistä löytyy halvalla hyviä tavaroita. Lumiliekissä aloittelijat voivat käyttää halutessaan ainaboxin tavaroita, mutta omat tavarat ovat ajanmukaan pakolliset!

Lumiliekissä hoitajat ovat keskenään suhteellisen hyvässä väleissä, vaikka saat itse mielikuvituksen rajoissa keksiä tarinoihisi pieniä kärhämiä tai pakoilua, mutta sen on loputtava aikanaan! Meillä on Tervajoen talli sitä varten kehitelty, että riitaisat asioinnit voidaan hoitaa heidän välillä. Tervajokelaisista lisää Sijainnissa ja ympäristössä, viimeisen kuvan tiedoissa. 

Hoidokin hoitaminen aloitetaan täällä Lumiliekissä, joskus sen tosin voi viedä kotiin, enon tilalle ym. kunhan on vain ilmoittanut minulle jotakin kautta. Hoidokeilla tuupataan myös kisaamaan yleisissä, mainostetuissa kisatalleissa tai -kenneleissä. Niistä palkinnot suhteutetaan ja annetaan hevoselle/hoitajalle omaksi. 

Lumiliekissä pidetään myös tunteja, mutta niiden yläpuolella ovat aina Lumiliekin hoitajat. Tunti hevosia ovat Lumiliekin kaikki vapaat hevoset (ei Rupla eikä Venla, eikä Shaku ym. jukuripäät). Lisäksi tuntihevosia ovat välinpitämättömästi hoidetut hevoset joilla on edelleen hoitaja. Lumiliekki järjestää omat tunnit Ilmoitustaululla hoitajilleen. Myös koirille on luvassa yhteisiä treenipäiviä. Maastoista ilmoitamme myös Ilmoitustaululla. 

Järjestän Ilmoitustaululle aina silloin tällöin omia "hoitotarina ideoita" jota voi olla esim. karhun lähistöllä liikkuminen, mutta asiaahan ei ole pakko ottaa  omiin tarinoihinsa mukaan, se on vain sellainen "ideapisara". 


SÄÄNNÖT

1. Voit pyytää hoidokkia vieraskirjassa, max. 2 hoidokkia alussa

2. Hoidokkia on hoidettava ennenkuin sen mieliala laskee alle 100%, eli aikaa on vajaa kuukausi. Hoidokki on tyytyväinen kun prosentti on yli 60.

3. Hoitotarinoissa ei kiduteta tai muuten rääkätä hoidokkia. Hoidokki kuolee sitten aikanaan, ja sen osan voit kirjoittaa tarinassasi. Muuten hoidokki ei voi kuolla "kesken elämän"

4. Koira kuolee 10 vuotiaana, hevonen 14, vaikka se kuulostaa hyvin epäloogiselta, mutta näin on paras aikajakson kannalta.

5. Hoidokki kasvaa 1 kuukauden / hoitotarina

6. Hoidokin vuosien kerrynnästä ilmoitetaan kaapissasi kasvatuspalkintoina

7.  koiria voi pennutaa ja hevosia voi varsoittaa, mutta vain samanrotuisten kanssa ja vain jos ylläpitäjältä kysytään lupa 

8. Hoitotarinoiden maksimi piste rajalle ei ole ylärajaa. Pisteet annetaan tasavertaisesti samalla menetelmällä kaikille. Pisteitä ei vähene kirjoitusvirheistä, ellei niitä ole aivan ylimittaisen paljon.

9. Hoidokin otto vastuuttomasti on kiellettyä.

10.  Toisten hoitotarinoiden kopsaaminen omaksi hoitotarinaksi vaikkapa vain toiseen paikkaan on rangaistavasti KIELETTYÄ.


PENNUTUS JA VARSOITUS LUMILIEKISSÄ

- Sinulla pitää olla hoidokki

- Vain samanrotuiset voidaan astuttaa

- Lumiliekin ulkopuolella olevia astutus kumppaneita ei hyväksytä

- Myös hoidokkisi kumppanilla pitää olla hoitaja

- Voitte sopia siitä samanrotuisen eläimen hoitajan kanssa

- 100% dog fanilta pitää kysyä lupa

- Myös 100% dog fani voi ehdottaa astutusta, saatte vastata siihen haluamalla tavallanne

- Kaikki kennelissä syntyneet pennut myydään eteen päin

- Varsat jäävät talliin

- Jos päätös tulee käytäntöön ja astutus hyväksytään, siihen vaaditaan hoitajilta kaksi tutustumistarinaa, jossa hoidokit tutustuvat toisiinsa

- Jos on eläimien hoitajana kaksi eri hoitajaa, kummankin on tehtävä yksi tutustumistarina

- Jos on eläimien hoitajana sama hoitaja, sen hoitajan on silloin tehtävä kaksi hoitotarinaa

- Pennut menevät luovutus ikään kolmen viikon kuluttua tai aktiivisella hoitajalla jo puolessa toista viikossa.

- Pennuista/ varsoista on tehtävä hoitoatrina myös missä ne ovat mukana!

- Pennuille/varsoille 100% dog fani keksii nimet, mutta jos on hyviä nimiä myös astuttujen eläinten hoitajilla, hekin voivat sitten keksiä ne nimet

- Nyt ei muuta sääntöä tulekaan mieleen, siitä vain kyselemään ;)

©2019 Kennel/Talli Lumiliekin - suntuubi.com